pátek 30. prosince 2016

Punťa a ta druhá...

Vánoce jsou za námi a tak se můžu pochlubit šitými hračkami pro svá vnoučátka... 
Panenku jsem si vymyslela a snažila jsem se, aby neměla žádné knoflíčky a nic, co by se mohlo utrhnout a jinak zničit, přece jenom je pro roční holčičku... Je jednoduchá, ale moc se líbila..





 A co pro kluka ? Po velkém váhání jsem nakonec sáhla po brontosaurovi, který byl přejmenován na 
Punťu :-) 
Má spoustu barevných bodlinek a dá se použít také jako polštářek. 
Tato hračka je podle návodu z osvědčené  Mariny. Jenom nevím, jestli bude mít takový úspěch, jako Pes z loňska. Toho nedáme z ruky a už jsem ho musela několikrát opravit a zdá se, že vznikne verze Pes II.
Ten byl také z Mariny.




5 komentářů:

  1. Nádhernééé... Krásný Nový rok přeji a hlavně moc zdraví a inspirací k tvoření. Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná panenka! Ta u mě prostě vede:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné tvořeníčko..Vše nej do roku 2017...Ilča

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, moc děkuji za inspiraci. Šité hračky mají svoje kouzlo. Koukala jsem třeba ještě na tuhle sovičku: https://www.google.sk/search?q=%C5%A1it%C3%A9+hra%C4%8Dky+n%C3%A1vody&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiw2dH7257TAhWGExoKHdkYDLYQ_AUICCgB&biw=1366&bih=662#imgrc=Er4uW_VAgy1LiM:. Co na ni říkáte? A když už jsme u toho šití, zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s těmito stránkami: https://eshop.anita.cz/potreby-pro-vysivani/?cur=1? Pár věcí bych si tam vybrala. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář... sovičku v této podobě jsem neznala a s tímto e-shopem bohužel zkušenosti nemám, tak neporadím... Ale pokud Vás zaujal, mrkněte raději na recenze na Heuréce a případně vyzkoušejte. Hezký den, Jitka

      Vymazat