středa 11. února 2015

Cestovka....

Moje úplně první Belletí cestovka z jedné z prvních Marin. A musím říct, že to není žádný drobek, není to taška, je to kufr - málem.... Opravdu je velmi, velmi, velmi prostorná. Předčila má očekávání. 
Protože je z džínoviny - ano, i ta hlavní květovaná látka je džínovina a vnitřek je vyztužený ronopastem, drží hezky tvar a je pevná.
 Je pro mého vnoučka nebo spíš pro jeho mámu, aby mu mohla sbalit všechny nezbytnosti do jedné tašky,až pojede k babičce a dědečkovi na Moravu. 
Prostě Ivanka opět nezklamala s velikostí, říká se takovým prostorným taškám a kabelkám - velikost Bellet. A tak tady je cestovka alias Bellet.






5 komentářů:

  1. Moc krásná, pěkně ušitá a ta látka jí moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. krásná.. taky jsem už dvě šila.. a asi by mohl přijít čas, kdy si ušiji jednu taky pro sebe ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá riflovina, já jsem ji šila hned v začátku ale nemám ji tak pevně vyztuženou. To se bude cestovat:-)

    OdpovědětVymazat
  4. krásná a nádherně vypracovaná...

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den, máte tu moc hezké výrobky! Já právě sháním nějaký šicí stoj (http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ic%C3%AD_stroj). Vím, že jich je v dnešní době dost na výběr. Potřebovala bych poradit. Máte někdo zkušenosti s tímto: http://eshop.anita.cz/Prumyslove-sici-stroje/Sici-stroje-podle-pouziti/Sici-stroje-vyroba-konfekce/SICI-STROJ-GARUDAN-GF-105-143-LM-KOMPLET.html? Případně jaký podobný byste mi doporučili? Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat