neděle 7. září 2014

Paleta barev...

Dokončila jsem šátek - nákrčník z překrásné příze Jawoll Magic Degrade koupené v e-shopu u Vlněných sester. Paleta barev - léto zachycené do šátku, aby v zimě právě léto připomínal. Háčkovala jsem háčkem č. 4. Největší část se mi podařilo uháčkovat cestou vlakem do Prahy a zpět. Cestování utíká a ruce nezahálí.... 






8 komentářů:

  1. krásný
    určitě měkoučký a v zimu projasní barvami

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, kolik příze na něj prosím padlo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a padlo na něj pouze 1 klubíčko

      Vymazat
    2. Tak to je fajn, mám rozdělaný podobný z příze drops delight, zatím mám vyháčkované dvě 50g klubka, a je zatím maličký, takže budu min. 2 - 3, možná víc dokupovat:) Tak toto je fajn, že vyšlo 1 klubko:) jinak příze od vlněných sester, to je sen, zatím jsem se neodhodlala objednat, ale jednou si udělám radost:)

      Vymazat
    3. Pŕíze od Drops jsou taky úžasné a snové... A delight je moje oblíbená. Sice jsou to dražší pŕíze, ale nádherné. Ještě se mi moc líbí Lace.

      Vymazat
    4. Po lace taky pokukuju:)) ted se učím pletené krajkové vzory a na ty by byla krásná, ale zatím nevím jeslti bych na to měla nervy:)))

      Vymazat
  3. Ahojky. Hádej, co mám ve svém košíku s háčkováním? Jenom to nemám tak pestré, dělám ze Sportiva. Máš to krásně barevné! Jana

    OdpovědětVymazat