úterý 5. června 2018

Jelen je lapen...

Jelen v lapači  - ráda bych dodala - snů...
aneb krásný panel na kabelku od Unuodesign. Tento panel  a další, neméně krásné najdete  
TADY 
 a troufám si tvrdit, že si nebudete moct vybrat. Všechny jsou totiž moc pěkné a záleží jenom na tom, co se komu líbí a co preferuje. 
Koupíte si můžete panel s potiskem o velikosti 50 x 50 cm. 
Materiálem je kočárkovina.... 
Ideální velikost na různé typy nejen kabelek a tašek. Na zadní díl a ucha jsem použila koženku a tak se materiály, co se údržby týká,  krásně doplňují.
Přiznám se, že by mě dřív nenapadla klasická kabelka - taška z kočárkoviny. Taková ta k vodě, nebo když máte malé děti a taháte spoutu věcí na pískoviště, na plavání atd. tak ta ano. Ale klasika do práce a pod. tak ta opravdu ne. 
Překvapilo mě velmi mile, jak je materiál na tašce příjemný, navíc praktický - nečistoty jenom otřete vlhkým hadříkem.
 Panel mi krásně vyšel na přední díl - chtěla jsem velkou tašku na tahání spousty věcí do práce nebo  když jedu na výlet - aby se vešlo pití, svačina, doklady, nezbytné pletení a další nutnosti. Prostě variantu na prostřídání s jinou, pro změnu elegantní a menší kabelkou. A to vše mi splňuje právě tato taška. 
Můžu si ji vzít na několik způsobů - jako mesengerku, přes rameno, do ruky nebo překlopit vrchní díl a vznikne menší kabelka, ale také si můžu díky velikosti zahrnout část horního dílu a vznikne něco na způsob batůžku nebo vaku....
 Prostě variabilní kousek právě pro moje potřeby. 









3 komentáře:

  1. Vypadá nádherně! Krásně doladěná. Tak ať se dobře nosí:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká taška paní Jitko, už jsem u Vás dlouho nebyla a opět žasnu, kolik krásných věcí jste vykouzlila :-)

    OdpovědětVymazat