čtvrtek 6. dubna 2017

Kostka

Po delší odmlce se hlásím a omlouvám za čekání na příspěvek.
 Kostka pro mrňouska na hraní... tentokrát místo jablíček hruštičky - prostě každá je na první pohled stejná a přitom jiná. Jinak by to nebyla zábava a nebylo to pravé, ořechové. 
Každý musí mít svůj originál a tak to má být.







8 komentářů:

  1. Jitko, obdivuju! Já už půl roku sbírám odvahu na ušítí quit booku, ale stále si nevěřím. A ty tvé kostky jsou vždy úžasné!!! Hezký den, Blanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé , já si zase netroufám na quit book a přijde mi kostka daleko jednodušší a už s ní mám i zkušenosti. Držím palce a ať se daří, Jitka

      Vymazat
  2. Krásná kostka, nádherně provedená a nápaditá. Jitko prosím Vás, mohla bych se zeptat, vnitřek je molitan, a dá se koupit, nebo si kostky řežete z kusu molitanu? Děkuji a hezký den Zuzkaj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jinak mám koupené kostky molitanu 20 na 20cm... ale postupně jsem zjistila , že příště si je nechám ještě rozřezat. Je pak lepší manipulace při plnění, protože ručně mám zašitou pouze jednu stranu.
      Ahoj, Jitka

      Vymazat
    2. Jíťo děkuji, jsem si říkala, že plnit kostku bude oříšek:)

      Vymazat
  3. Krásný nápad, krásná práce. Poučné hraní, to je pro děti tolik poutavé.
    Hezké dny Jitko.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Nemá jedinou chybu! Já mám pro vás takový tip. Koukněte na tuhle nit: https://eshop.anita.cz/potreby-pro-vysivani/vysivaci-a-sici-nite/vysivaci-nit-glowy-svitici-fluorescencni-barva-zelena-1000m-navin.html?cur=1 a taky na to, "co umí": https://www.google.cz/search?q=sv%C3%ADt%C3%ADc%C3%AD+nit+obr%C3%A1zek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL_vTohvfTAhWBJZoKHY43Ak8Q_AUIBigB&biw=1366&bih=662#imgrc=eC7AKLdWe-x1vM:. Co na to říkáte? Děti to určitě potěší!

    OdpovědětVymazat