sobota 15. prosince 2012

Háčkování

Po delší odmlce další příspěvek týkající se háčkování. Podařilo se mi dokončit nákrčník k čepici, kterou jsem dělala už dřív. Bohužel není úplně ve stejném odstínu. Chybička se totiž vloudila, když jsem si nezkušeně vybrala na čapku přízi, která není vhodná na zimní doplňky. Čepice ještě šla, ale nákrčník už z ní nebyl to pravé a tak jsem musela za pomoci Leničky improvizovat. Tímto jí děkuji za její cenné rady a příště už vím :-) 



a pak jsem se pustila do vánoční hvězdičky, ale opět z nevhodné příze, čili vznikla bílá  hvězda  a  to tak akorát na stůl pod vázičku. To je ta bílá a k tomu již dříve dokončené smetanové podkafíčka. 



a posledním projektem - teprve vznikajícím je krásná dekorace opět od Leničky - její vánoční kolečko , tak nakoukněte, příště se pochlubím již hotovým dílkem. 



6 komentářů:

  1. To je nádherá a Ty si moc šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mery13 - no moc si tak nepřipadám v poslední době... hlavně jsem si při nákrčníku blokla krční páteř, asi to bylo z toho, tak teď toho moc neudělám. Zrovínka v takový čas, kdy člověka hodní každá chvilka a plány jsem měla veliké. Jinak moc děkuji za pochvalu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ola Jitulko .. máš to nádherné .. ten stejný nákrčník mám v petrolejové a čepička ještě stále spinká ... už načatá z jiné barvy, ale teď prostě jsou jiné cíle přednější ;-) ... Moc tě zdravím a užívej předvánoc ... Lenik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tak já už nemám ani nákrčník a ani čapku. Obojí mi zabavila dcera. Tak se budu muset pustit do dalších. Jinak máš pravdu, teď je tolik projektů a času tak málo

      Vymazat