úterý 5. června 2012

Ocenění ...


Dnes mě čekalo obrovské překvapení v podobě ocenění za které vděčím a moc a moc děkuji milé Leničce : http://fizule71.blogspot.cz/  Je mi velkou ctí, že jsi v takovém množství blogů vybrala právě můj. Děkuji...

Pravidla ocenění :
Poděkování pro toho, kdo ti toto ocenění udělil a vyber 5 dalších blogů, které nesmí mít víc, než 200 členů. Všem nominovaným zanech vzkaz na jejich blogu, ať vědí o ocenění. A toto ocenění umísti na svém blogu.

Vybrat 5 blogů bylo moc těžké, ale taky krásné... a tady jsou :

Amélii za srdce beroucí povídání o autismu a jejím synovi - http://auticekjenicek.blogspot.cz/
Barborce za její úžasné šití - http://bar-borka.blogspot.cz/
Marušce za úžasné fotky a taky růžičky - http://marvael.blogspot.cz/
Terezce  za její krásné tvoření  - http://debywithlove.blogspot.cz/
Táničce za její podporu - http://uttalbi.blogspot.cz/


Ráda bych dala ocenění i dalším, které si ho zaslouží a není jich málo. Děkuji taky všem, kdo chodíte nakouknout, přidat komentík a doufám, že jsem občas inspirací pro někoho z vás. Jitka

posílám  všem  slona pro štěstí 

10 komentářů:

  1. Jituško, ďakujem veľmi pekne! Moc si to vážim a ver tomu, že si inšpiráciou pre mnohých. Napr. Tvoje háčkovanie je pre mňa úplne nepochopiteľné a veľmi Ti túto zručnosť závidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Barborko taky děkuji,.... jsi zlatá. Moc ráda se chodím k tobě do blogu inspirovat a taky potěšit, co jsi krásného vytvořila. Musím říct,že blog mě hodně pohltil a dělá mi radost..

      Vymazat
  2. Slon pro štěstí? Děkuju, toho zrovna moooc potřebuju. Děkuji za nádherné ocenění, jsi zlatíčko.

    OdpovědětVymazat
  3. Amelie, nemáš zač děkovat. S velkým zaujetím sleduji tvůj blog. Mojí spolužačky neteř diagnostikovali autismus. Děvčátko jsem nikdy neviděla, ale pŕes kamarádku sleduji její vývoj. Máš mou hlubokou úctu a klaním se ti za to, jak zvládáš denodenní péčia tvého syna. Jsem ráda, že jsem ti mohla udělat radost.

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš, děkuji za milé ocenění, moc si toho vážím, vybrat 5 nej není lehké o to větší má váhu, děkuji M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marvel, já jsem ráda, že jsem tě poznala, zatím jen přes blog, kam moc ráda chodím. Třeba se potkáme v Palčicích, pokud bude ještě nějaké příště. Tvoje fotky a tvoření je úžasné.

      Vymazat
  5. Jituško dík podpora to já jsem ,ale ocenění nechám dalším ..a ..dalším ..a .. dalším šikulkám ..moc tě zdravím a děkuji jsi zlatá :*))

    OdpovědětVymazat
  6. Jitunko, mockrát děkuji za ocenění, je to pro mě čest, současně si ale myslím, že jsem v tom seznamu tak nějak omylem...:-) Blog tady teď dost zanedbávám, ač nerada, tak studium mi nedalo jinou možnost. V nejbližší době to chci však napravit, tak snad se najde čas.
    A věř tomu nebo ne, tak ač jsem sledovala spoustu šikulek, co také háčkují jako Ty, už mnohem dříve, tak teprve po shlédnutí těch Tvých skvostů jsem se rozhodla to zase zkusit a moc se na to těším...:-) Mám díky tomu zaměstnání na volný čas na dovolené na chatě, když stroj sebou vzít nejde...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deby, zasloužíš - jsi moc skromná. Jsi moc šikovná holka totiž. A háček ve volných chvilkách, kdy nejde vzít sebou stroj nebo večer u telky je supr věc.... Jinak děkuji moc za pochvalu, přiznám se,že raději bych šila,ale únava po nemoci mě nějak ještě dostává

      Vymazat