pátek 18. května 2012

A opět háček v hlavní roli

Po kytičkách jsem se pustila do vyššího levelu a to krásného nadýchaného háčkovaného - snad polštářku. Původně jsem chtěla práci ukončit,ale asi přidám ještě pár řad,aby opravdu vznikl polštář. Nicméně se musím pochlubit už teď, mám z něj totiž ohromnou radost. Návod jsem našla na Mimibazaru a i spoustu dalších supr návodů - všechny,které nějak zaujaly mám na svém Pinterestu, což je nástěnka, kam si ukládám a připichuji zajímavé odkazy.


 


9 komentářů:

  1. To je nádhera. U nás teď začlo háčkování bavit naši Janičku, tak budu muset zase nastudovat vzory a budeme si spolu hrát. Už se na to moc těším

    OdpovědětVymazat
  2. Lenko, já taky nedržela háček v ruce strašně let a tak jsem musela oprášit znalosti podle netu a knížky.... ale stačilo to a už mi to jde samo. Jen neumím moc číst v těch nákresech, vyhovuje mi víc, když je to popsáno slovy.... Tak ať se daří a děkuji za milý komentík

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je parádní ... taky mám chuť oprášit háček, ale když já bych taky chtěla dělat všechno, co vidím. Ale máš to krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Crochetko - to jsme na tom podobně... taky bych chtěla dělat všechno, co vidím. Nebýt momentální zdravotní indispozice, díky které nebylo možné šít, přišel na řadu pokus s háčkem a ono se zadařilo. A děkuji moc, jsem ráda, že se mé tvoření líbí..

      Vymazat
  4. Jani vypadá báječně! At je ti brzo líp:)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu krásný kulaťáček, já jsem na tom obdobně, taky by chtěla vše vyzkoušet ale kde vzít více času. Děkuji za Tvoje tipy na Pinterestu, budu chodit nakukovat.

    OdpovědětVymazat
  6. No je to ozajstný skvost, ta sa ale podarila. Ja som ju už raz skúšala ale keďže som nemala popis, vymyslela som si ho sama. Ale teraz vidím že sa to ma robiť celkom inak a jednoduchšie :-) Určite ju skúsim ešte raz. A tak isto ako aj Vy všetke dievčatá aj ja mam chuť vždy všetko skúšať čo vidím nové, to už bude asi už nejaka droga.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, na Pinterestu mám dva odkazy a návody. Já jsem háčkovala podle návodu na hnědý kulaťáček a není to složité. Zkus to určiťe, nebudeš litovat.

      Vymazat
  7. Jíťo, to jsou krásné barvy... úspěšně gratuluju ke zvládnutí vyššího levelu! LenkaH.

    OdpovědětVymazat