neděle 7. března 2021

Jehlicovník

 Já raději říkám organizér na jehlice... ale jak chcete. Prostě domeček na všechny ty jehlice, háčky, nůžky, značkovače, koncovky atd. Vše je po ruce a uspořádané. K taštičkám z folkórním motivem přibyly ještě dva tyto organizéry, které jsou ihned k zakoupení na Fléru nebo můžete psát na email, FB nebo Instagram.








4 komentáře:

  1. Krásné, jako vždy :-). TAké mám ráda všechny pomůcky na pletení a háčkování pěkně uspořádané, hned pak vím kam sáhnout.
    Krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné vzory, radost pohledět 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Ten černý s barevnými květy je top! Já bych si do něj teda dala háčkovací háčky. Nic jiného bohužel neumím. Jen tedy jsem absolutním odpůrcem Fleru. Nějak se mi tam špatně funguje. Založila jsem si na svoje výrobky prodejní web, udělala jsem dobrou SEO optimalizaci a všechno frčí. :) Velice doporučuji, pokud je šití jako přivýdělek.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda to je super. Já mám pletení hodně rád, ale nikdy by mě nenapadlo si to takhle organizovat a zařídit. :) Včera mi přišla ponožková pletací příze, tak se těším na víkendu, že k tomu zase sednu a upletu si něco teplého na studené podzimní večery. :) Díky za inspiraci. :)

    OdpovědětVymazat