sobota 25. listopadu 2017

Pro děti...

Když jsem se dala na rukavice pro dospěláky - na bezprsté rukavice, nedalo mi to a musela jsem vyzkoušet další výzvu a tou byly rukavice pro děti - palčáky. A myslím, že se povedly a taky krásně padnou . Určitě budou časem další. 




 A nejen na ruce je potřeba aby bylo teplo...také krčky musíme schovat. Nový typ nákrčníku podle Ottobre a čepice navrch. 




8 komentářů:

  1. Jíťo vy teda jedete super super :) Hezký den Radana

    OdpovědětVymazat
  2. .... nádherné, tayk bys si přála to zkusit udělat pro vnučku, ale nemám vhodný návod, mohla bych poprosit o návod, vy máte vše tak precizně vyrobené, hezkou adventní pohodu. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, pletla jsem podle návodu na Ravelry - je zdarma a najdete ho tady - https://www.ravelry.com/patterns/library/the-worlds-simplest-mittens .
      Ale už jsem pletla bezprsté rukavice a ono je to pořád téměř stejné nebo hodně podobné. Nevím čeho jsem bála... šlo to hezky a rychle.

      Vymazat
  3. Teda to je už let co jsem pletla palčáky :o)). Máš je Jíťo moc pěkné, a tvé šití, no to je vždy perfektní, obdivuji.
    Pěknou neděli.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavně chválím krásnou práci a provedení. Nikdy jsem nedopletla věci, které pletou na čtyřech jehlicích. Je to pro mne asi moc složité. Nebyl by návod v češtině a polopatě.
    Jinak všechny výroky jsou skvělé a nádherné. Dagi - dg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ale musím zklamat...já jsem pletla podle návodu z Ravelry, i když částečně podle fotek a nedržela jsem se strikně psaného návodu. Zkuste se podívat na garnstudio, kde najdete spoustu návodů v češtině a plus se tam dají najít i videa - https://www.garnstudio.com/search.php?action=search&w=rukavice&mt=1&c=11&k=0&y=0&yg=0&lang=cz

      Vymazat
    2. Díky za udání směru a budu bádat. Hezké tvoření

      Vymazat