sobota 20. června 2015

Vyplouváme....

Léto se nám zase schovalo, ale třeba ho touto námořnickou kabelkou přivoláme... na přání pro stálou zákaznici.... Námořnický pruh v kombinaci s džínovinou a dozdobený strojovou aplikací, kterou jsem si vyrobila, protože jsem žádnou výšivku kotvy nenašla, tak jsem si poradila prostě jinak. 







7 komentářů:

  1. Krásná a ta výšivka vypadá skvěle!!

    OdpovědětVymazat
  2. Отличная сумочка для морских путешествий!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása! Mám moc ráda takové výrobky. Je super, že se dají na internetu najít i nákresy (https://www.google.com/search?q=%C5%A1it%C3%A9+kabelky&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CEAQ7AlqFQoTCJ-kt9PfpccCFUQKLAodD28Glg&biw=1366&bih=696#imgrc=3WTWwo3qGaue5M%3A). Chtěla bych se zeptat, jaký šicí stroj používáte? Koukala jsem na stránky eshop.anita.cz a mají tam vcelku velký výběr. Máte s těmi stránkami někdo zkušenosti? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za krásný komentář...ano, internet je plný inspirace, jenom stačí mít dostatek času a vědět trošku jak na to..
      Jinak s těmito stránkami zkušenost nemám a neznám je. Já mám stroj Brother z https://www.nej-sici-stroje.cz/ a maximální spokojenost jak z nákupem tak z pozáručním servisem a i pro radu není problém zajít. Je to rodinná firma, velmi ochotná, milá a rychlá co se jednání týká.. mohu jenom doporučit. Také podle Vašich potřeb Vám doporučí přímo na míru stroj. Zkuste se na ně obrátit, myslím , že nebudete zklamaná. Jitka

      Vymazat
    2. Za málo, vaše výrobky jsou vážně super! Máte pravdu, právě se chci nějak zabavit a myslím si, že tohle je ten správný způsob. Děkuji za radu, zkusím je a uvidím, co mi doporučí :). Doufám, že mi tvoření půjde tak jako vám! :)

      Vymazat