pondělí 20. dubna 2015

O focení

Můj dnešní příspěvek je netradičně a naprosto vyjímečně o něčem jiném než je tvoření, i když by se dalo říct, že to tvoření taky je. Ale jiným způsobem... ? Nebo spíš člověk musí mít úplně stejně trochu toho citu v oku ať už se to týká šití, kombinace materiálů nebo prostě focení. 
Letos mě čeká významný životní mezník a  já přemýšlela, co si tak přát. Protože klasické dary pro ženy, tím se nechci nikoho dotknout, prostě nejsou pro mě - nakonec padla volba na foťák - na zrcadlovku. 
A že mám báječného muže a byl přede mnou šicí víkend, kam jezdí úžasná kamarádka, která fotí jako profesionál, zrcadlovka je už doma a já objevila dalšího úžasného koně, protože koníček to rozhodně není... moc a moc mě to baví. 
Sice pořád tápu, beru si jako pomocníka knížku, učím se, fotím a zkouším.. ale myslím, že mé pokusy snad stojí za to..
 a tady jsou 








7 komentářů:

  1. Jituško, Tvoje pokusy jsou krásné. Fotky jsou moc pěkné :-) jasné, krásně ostré..já jsem na focení antitalent a taky můj foťák už hodně pamatuje :-)) Je pravda, že se mi taky zrcadlovka líbí, dostala jsi krásný dárek :-) máš hodného, milujícího muže ♥ pa Hana

    OdpovědětVymazat
  2. Jituš, krásné fotky. Až budu "velká holka", taky si koupím zrcadlovku.

    OdpovědětVymazat
  3. Jitu, ide Ti to úžasne, nádherné fotky, kiež by som aj ja raz také niečo vedela! Veľ úspechov v ďalšom skúšaní, veľa krásnych fotiek !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Stojí! .... Teď tu sedím na měkko ... mám ráda ten pohled, jak ty se díváš ...

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné!! A Jituško, ta první fotka se mi líbí úplně ze všech nejvíce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný fotky! Psi jsou fotogeničtí úžasně vždycky, za všech okolností, že? Kam se na ně hrabou lidé....

    OdpovědětVymazat