čtvrtek 17. července 2014

LACE

V hlavní roli nádherná příze LACE od Drops, k zakoupení TADY . Překrásný materiál - 70% baby alpaca, 30% morušové hedvábí a v přadenu je  neuvěřitelných 800 m na 100 g. Příze je sice tenoučká, ale jedná se o velmi příjemný, jemný materiál, který nekouše a hotový šátek je přitom lehoučký jako pírko. Na poprvě jsem zvolila háček č. 2,5 a háčkovací klasiku - babiččin půlený čtverec. 






Rozměry : 130cm u základny a k cípu 60cm, prostě tak akorát aneb celé klubíčko do posledního centimetru. A příště vyzkouším jehlice, už mám spadeno na další krásný vzor, opět z Lace..... nedá se odolat  :-)

5 komentářů:

  1. Jituško, je nádherný. Taky jsem si oblíbila příze z Dropsu a už jiné neobjednávám. Jsou opravdu kvalitní a příjemné :-) Měj se hezky. Hana

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu!!
    Tvůj šálek je krásný!! A jak píšeš Lace mne opravdu nadchla, jak je jemná a šál je lehounký a takový měkkoučký...Já jsem z Lace taky nadšená ♥ a háčkuji úplně stejný- ale šedo-zelený :))
    Měj se krásně
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  3. KRÁSNÝ !!!!!!!!!!!!!!!
    přeji super den, Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš, je nádherný!! Mě ještě kousínek chybí, na dovolené jsem toho moc neuháčkovala, ale asi opravdu ještě jedno klubko dokoupím, z toho jednoho mi přijde tak akorát pro Káju... a malá opička si už ten samý také objednala a prý i stejnou barvu, abychom ladily :-) Takže nakonec nákupy budou větší...

    OdpovědětVymazat