sobota 2. února 2013

Na přání ...

Švagrová mě poprosila, jestli bych jí uháčkovala čepici a nákrčník.  Vybrala si krásnou , melírovanou přízi Himalaya Padisah ve dvou odstínech, do rezava a do fialova. Příze je krásně měkká a heboučká. Pojďte se podívat, jak se mi dílo zdařilo . . . 





22 komentářů:

  1. Jituš, dílo se tedy (opět) vydařilo :-) Vypadá to skvěle!! Jen jsem dneska chtěla nakouknout a Ty máš další věcičky... tak já jdu raději žehlit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, daří se možná proto, že já téměř nežehlím, já zásadně skládám to, co jde... zdravím tě.

      Vymazat
  2. Jejej...krásna súpravička a fakt super priadza.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, Jíťo, to je paráda! Ta příze je tedy megaefektní, opravdu super koupě! A Ty jsi to svojí prací už jen podrthla, čepice i nákrčník jsou skvělé!!! Papa, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, chvála od tebe těší tisíckrát, jsi můj háčkovací vzor.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ajko děkuji a taky děkuji, že jsi si udělala chvilku a nakoukla ke mně

      Vymazat
  5. Jíťo, soupravička se moc povedla. Příze je pěkňoučká a v moc hezké barevné kombinaci. Já jsem včera začala háčkovat čtverečky na novou dečku pro budoucí miminko a taky jsem si libovala nad tím, jakou měkkoučkou přízi (ANDES od DROPSu) jsem si vybrala ... To je pak radost něco tvořit, když Tě "práce" celou dobu tak pěkně hladí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko díky. Těším se na tvoji deku, už teď se klube do krásy a jsem zvědavá na hotové dílo.

      Vymazat
  6. Téda dílo se opravdu zadařilo :) to se švagrová pěkně zahřeje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dílo předáno, švagrová byla nadšená. Děkuji

      Vymazat
  7. Jíťo♥ to je nádhera ..já moc háčkovat neumím ,ale podobný vzor umím upléct ..budu to muset vyzkoušet .-)) jsi mě navnadila a hlavně minule jsem si vyprala tu nejlepší čepku co mám a vlezla bych do ní i s mužem ..jsem zapla program na 60tku a to na ni neperu ani prádlo:::: všechno peru na 40 ..nevím co jsem dělala .?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táni, já dřív pletla, ale to je šíleně dávno a teď jsem objevila háček a jehlice jsou naprosto zapomenuty...

      Vymazat
  8. Jitu, moc se ti set povedl, je to nádhera! Skvělá práce!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Ola ola po návratu z hor ... doma čurbes, já v práci na celý víkend ... příze je nádherná ... moc povedené kousky ... u mne vše 14dní zahálí ... njn ... ale zalyžováno, potěšeno, pomazleno ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak hlavně, že jsi si odpočinula a užila si to jak se patří.... to já nebyla na horách ani nepamatuju. Zato syn odjíždí zítra do Krkonoš..

      Vymazat
  10. Ahoj Jíťo...látečky jsou nádherné, hlavně ta s těmi motýlky !!! A barvičky na deku jsou také velmi krásné...určitě bude deka moc pěkná!!! Měj se fajn, Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Jitko, , nádherná souprava, hezká příze, ale hlavně ty jsi ji úžasně zpracovala!! Můžu tě poprosit o vzorek, kterým si háčkovala nákrčník?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuš - je to moc a moc jednoduché - 1 dlouhý sloupek, 1 řetízkové oko ....... V další řadě děláš dlouhý sloupek nad řetízkovým okem. Kdybys chtěla poradi víc, napiš mi na email . Hezkou neděli, Jitka

      Vymazat